Liigu sisu juurde

Sellise kaalulangusega ajaline vastsündinu ei vaja "kuni piima rinda tulekuni" lisatoitu, et kaalukadu vältida. Meie arvutused hõlmavad Caesari kastet, kuid selle küsimine küljelt raseerib täiendava rasva ja kaloreid. Kaalulangus tekib sellepärast, et naise rindades on esialgu väga väike kogus piima, aga see väike kogus on erakordselt tähtis ja kasulik - seda nimetatakse ternespiimaks. Umbes 34 nädala pärast on tavaliselt ette nähtud regulaarne ultraheliuuring, mille käigus on kohustuslik loote ligikaudse kaalu mõõtmine.

Emmede Klubi Ma arvan, et on vähe naisi, kes võivad ausalt, käsi südamel, öelda, et nad ei taha peale sündi saledad olla, vaid jääda selliseks, nagu nad on.

Põhiainevahetus

Lõppude lõpuks tahame me kõik olla ilusad, 1010 kaalulangus ja atraktiivsed. Aga milline on normaalne kaalukaotus peale sünnitust? Ja kas ja millal saab endise vormi peale sünnitust tagasi? Saa edasi, et teada saada!

kaalulangus huppab trampoliinile

Nõu annab füsioterapeut Kristīne Stalīdzāne. Millal peale sünnitust treeningutega alustada?

kuidas eemaldada hamstring rasva

Sellega ei tohi alustada enne 6 nädala möödumist sünnitusest, sest keha vajab taastumiseks aega. Võta teadmiseks, et peale sünnitust võib keha väga erinev olla, seega raseduseelse vormi tagasi saamine ei pruugi olla lihtne.

Kui Sa tunned, et oled kehaliseks koormuseks valmis, alusta lihtsamatest harjutustest - jalutamine, venitamine, lihaste tugevdamine. Intensiivsema trenniga ei tohi alustada enne kui laps on vähemalt 6-nädalane. Kuidas peale sünnitust mõistlikult ja tervislikult toituda?

Pipraga kooritud sisefilee ja täisterad

Toitainete rikas ja kui kaua alustada rasva poletamist toit kiirendab peale sünnitust keha taastumist.

Su keha saab energiat, mida igal värskel emal on häasti vaja.

  1. Kui palju peaks vastsündinu ööpäevas kaalus juurde võtma?
  2. Slimming strapless bra
  3. Tervislikud toidud Applebee's - Restoranid
  4. Tervislik kaalukaotus peale sünnitust - Ema - Emmede Klubi
  5. Kaal Enamiku inimeste jaoks ei tohiks kalori söömine päevas põhjustada kaalutõusu.
  6. Loote kaal raseduse ajal nädalate kaupa - Toit

Tervislikku toitumist tuleks eelistada vaatamata sellele, kas Sa imetad või mitte. Siin on mõned nõuanded, mis aitavad Sul tervislik püsida: Söö iga hommik! Söö iga päev vähemalt 5 portsionit puu- ja köögivilju.

Tervislik kaalukaotus peale sünnitust

Lisa oma menüsse kiudainete rikkaid tooteid - näiteks oad ja kaunviljad. Veendu, et Su menüü sisaldab süsivesikuid - leib, riis, pasta soovitatavalt täistera.

Piira praetud toidu tarbimist. Samuti kiietoitu, rasvaseid küpsetisi. Jäta hüvasti ka gaseeritud jookisega - need sisaldavad palju suhkrut. See ei ole tervislik, kui Sa tõstad oma taldriku iga kord pilgeni täis.

Raseduse ajal tasub ravimitest hoiduda, kui vähegi võimalik – ilmselt ka paratsetamoolist

Söö väikeste portsionite kaupa! Vaatamata sellele, et kaalukaotus peale sünnitust võib osutuda üsna raskeks ülesandeks, tuleb sellele läheneda sihipäraselt, hoolikalt ja järk-järgult. Ülekaalulisus võib 1010 kaalulangus kõrget vererõhku ja isegi diabeeti. Lisaks suurendab see tõenäosust, et järgmise lapse sünnikaal on suur.

fat burn au

Aga kui ma imetan? Kui Sa imetad, peab tarbima rohkem kaloreid, kui 1010 kaalulangus emad, kes toidavad last pudelist. Sinu keha kulutab piima tootmiseks lisakalorit iga päev. Igal juhul võetakse see energia Sinu rasvavarudest. See tähendab, et imetamine aitab Sul kiiremini ülekaalust vabaneda.

Normaalne loote kaal rasedusnädalate kaupa

Sellist tüüpi kaalulangus on ohutu ja ei mõjuta rinnapiima kogust. Millal ma vormi tagasi saan? Kui Sa oli raseduse ajal ja enne seda tervislik, võib Sul minna vaid paar kuud, et taastuda. Teisel juhul, kui Su toitumine ei ole enne tervislik olnud, võib minna kauem aega. Võib minna isegi aasta või veidi kauem.

Kas 1500 kalori söömisest on võimalik kaalus juurde võtta?

See protsess võib olla pikk, isegi kui Sa juba praegu tervislikult toitud. Pea meeles, et Su keha on just palju läbi teinud ja kaotanud palju energiat ja toitaineid.

Emmede Klubi Ma arvan, et on vähe naisi, kes võivad ausalt, käsi südamel, öelda, et nad ei taha peale sündi saledad olla, vaid jääda selliseks, nagu nad on.

Anna kehale tagasi vormi saamiseks lihtsalt nii palju aega, kui ta seda vajab.